Trofæspedition er mere end spedition

Trofæspedition er det vi er bedst til!

Hvem står bag Labrador Cargo

Marlene D. Jürgensen

Speditør og indehaver
Tel: +45 51 95 25 17
E-mail: mj@labradorcargo.dk

Torben Jørgensen

Lagerchef

Hvorfor navnet Labrador Cargo?

Det er ikke helt tilfældigt, at vi hedder Labrador Cargo. Labradorhunden er en af verdens mest benyttede jagthunde. Hunden henter dit nedlagt bytte. Vi gør det samme, bare ofte over lidt længere strækninger.

Marlene Jürgensen grundlagde i 2009 Labrador Cargo, men den mission at gøre transport af jagttrofæer til en let og gennemskuelige proces for jægeren.

”Jeg har været speditør siden år 1997, hvor jeg startede min uddannelse op i Tyskland. Lige siden har jeg arbejdet med disponering, import og eksport, fortoldninger, transportforsikringer og alt det andet sjove. Jeg skal indrømme, at jeg ikke er jæger. Jeg er et inkarneret outdoor menneske, men jeg er ikke jæger. Det lader jeg alle jer andre om. Ideen til Labrador Cargo blev født af en ven, der havde jagtet i Canada i 2007. I mit forsøg på at hjælpe ham, lærte jeg mere og mere om diverse dokumenter og tilladelser, og jo mere jeg lærte jo mere optaget blev jeg af projektet. Jeg har enorm stor respekt for jægere, og jeg ønskede at være med til at lette denne, for nogen helt uoverskuelige opgave. I år 2009 var tiden moden, og Labrador Cargo blev grundlagt. De første sendinger gik ind på luftfragt og i 2011 kom de første containere til kajen i Fredericia.

Siden da er det gået støt og roligt fremad. I dag læsser vi med jævne mellemrum containere fra Sydafrika, Namibia og det østlige Canada. Vi leverer trofæer til hele Europa og til Norge, hvor vi siden 2014 har haft vores egen afdeling. Vi er meget stolte over i dag at være en af Europas førende transportører af jagttrofæer. Vi lægger os i selen for hele tiden at holde os opdaterede med gældende regler og ny viden inden for dette område.

Ser du – transport af jagttrofæer er ikke en del af det vi laver. Det er det eneste vi laver!”

Marlene D. Jürgensen, speditør og indehaver

 

Efter sommeren 2017 fik vi mulighed for at flytte til vores nuværende lokaler. Nu har vi til huse ovenpå godskontoret på det meget smukke og indbydende Ravnholt Gods på Fyn. Så nu ligger vi lige midt i landet, hvilket er ret praktisk. Du skal være meget velkommen til at stikke ind forbi til en kop kaffe. Vi er meget glade for vores kontor, som jo nærmest ligger midt i jagten. Vær forberedt på mødet med kontorhundene. De trives godt her. Læs mere om Ravnholt Gods her.

Vores speciale

At flytte en vare fra A til B kan alle speditører. Men når der er tale om jagttrofæer, gør der sig en række specielle regler, registreringer og tilladelser gældende. Labrador Cargo har specialiseret sig i netop transport af jagttrofæer, hvorfor vi er registreret som importør af jagttrofæer fra hele verden og selvfølgelig har helt styr på CITES-tilladelser, dyrlægespecifikationer etc. Da vi udelukkende bevæger os i netop dette område, betyder det også, at vi følger udviklingen på markedet tæt, samt at vi hele tiden øger vores viden indenfor trofætransport.

Stærk kundekontakt

Modsat mange “industrispeditører” har vi hos Labrador Cargo en tæt kontakt med alle vores kunder og samarbejdspartnere. Mange af vores samarbejdspartnere og leverandører har vi arbejdet sammen med i mange år. Alle vores kunder har fantastiske jagthistorier at fortælle – og ved at varetage trofætransporten på en professionel og effektiv måde, får Labrador Cargo lov til at blive en lille del af historien. Vi lægger stor vægt på at skabe og bevare det gode, stærke forhold til vores kunder.

 

Thank you very much for your excellent services. Soon, I gonna have more trophies for shipping.
Velik Dakov

General manager, Cazahuntingbg Ltd

Hello Marlene, the trophies have arrived at home all in perfect condition, thank you again for your speed of shipping and the quality of the transport! see you later
Francis Roi

France

Takk for gode nyheter 🙂 Vi er svært godt tilfredse med deres håndtering av trofeene så langt

Svein Adolf

Norge

Thank you very much for your excellent services. Soon, i gonna have more trophies for shipping.

Velik Dakov

Bulgaria

Bonjour Marlène

les trophées sont bien arrivés à la maison le tout en parfait état. Merci encore pour votre rapidité

expédition et la qualité du transport à une prochaine fois.

Amitiés

Francis Roi

France

Hey Marlene, I have received my Muskox trophy!!! Sorry for the muck around at my end, thank you for your help, patience, and professionalism.
Kindest Regards.
Keith Williams

Australia

Herfra lyder et stort tak Håber vi igen skal have noget hjem fra de varme lande. Så skal jeg nok huske dig. 🙂

Anders Baarupdal

Danmark

Kiste ist gut angekommen. Hat alles perfekt geklappt. Vielen Dank für Deine Hilfe und Unterstützung.

Andreas Kollar

Deutschland

I have received my Muskox trophy!! Sorry for the muck around at my end, thank you for your help, patience, and professionalism. Kindest Regards.

Keith Williams

Australia

hej Henrik, Tak for hjælpen det gik meget fint ved afhentning af mine trofæer. Stor ros til alle.

Willy May Olsen

Danmark

Så kom den længe ventede kasse fra Afrika i går eftermiddags!! Og trofæerne er perfekte! Så det bliver ikke ret meget bedre! Tak for godt arbejde.

Jepser Bo Christensen

Danmark

Endnu en gang tak for 200% service. Kan kun anbefale jer til alle jeg kender 😎
Frank Steffensen

Danmark

I have with thanks received my trophies. Thank you for a fantastic service with the delivery. If i am so lucky that I can go hunting abroad again some time, I will definitely think about you to handle my trophies again.

Holger Bøgebjerg Sørensen

Danmark

Supert, Takk for god hjelp og super service. Tar selvfølgelig kontakt etter neste jakttur, vi er veldig godt fornøyd med servicen deres.

Paul Hallvard Eisar

Norge

Det er jo fantastisk. God gået.

Frank Steffensen

Danmark

Our box has finally arrived and everything seems to be in good order (no outer damage). I’ll open it later tonight with my friends and revert back to you if something is wrong (don’t think so).

Thanks again for all your help. Very professional!!

Christmas came early this year… 

Patrik Magnusson

Sverige

Jeg vil bare få si at vi er veldig fornøyd med den service og tjeneste dere på Labrador Cargo har gjort for oss og vi vil svært gjerne bruke dere igjen ved neste anledning!
Carl Andreas, Harald og Bjørn

Norge

Tack och tack för hjälp och god service. Ska följa paketet, nu är det nära efter lång väntan. 

Tack också för tips. Har med det inför en ev nästa tripp till SA. Hör absolut av mig om det blir resa dit eller i Europa. 

Gabor Nagy

Sverige

Så er der betalt – tak for hjælpen det har været en fornøjelse at samarbejde med jer. Vender helt sikkert tilbage næste gang der skal trofæer hjem fra den store verden.

Bo Jansen

Danmark

Da har Harald og jeg vært på Gardermoen og hentet kassen og det gikk veldig fint! Vi gleder oss veldig til å åpne den når vi kommer hjem med den.

Jeg vil bare få si at vi er veldig fornøyd med den service og tjeneste dere på Labrador Cargo har gjort for oss og vi vil svært gjerne bruke dere igjen ved neste anledning!

Mange takk og riktig god weekend!!

Carl Andreas, Harald & Bjørn

Norge

Vi fick våra trofeer idag och har precis packat upp dom,vi är jättenöjda och har inget o klaga på.
Tycker att allt flutit på jättebra.
Vill tacka så väldigt mycket för all hjälp och hoppas få anlita er fler gånger?
Inte sista resan till sydafrika känns det som☺
Med hjärtliga hälsningar
Jörgen Johansson

Sverige

Ich wollte mich noch bedanken. Die Trophäen sind bei uns eingetroffen. Wie immer super Arbeit. Danke viel Mals.

Andreas Frick

Switzerland

Tusen tack Marlene. Självklart kontaktar jeg dig igen vid kommande jaktresor. Jag rekommenderar dig till alla jeg känner. 

Kenneth Slånstam

Sverige

Vi fick våra trofeer idag och har precis packat upp dom,vi är jättenöjda och har inget o klaga på.

Tycker att allt flutit på jättebra.

Vill tacka så väldigt mycket för all hjälp och hoppas få anlita er fler gånger?

Inte sista resan till sydafrika känns det som☺

Med hjärtliga hälsningar

Jörgen Johansson

Sverige

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Har du et spørgsmål, eller vil de gerne høre mere? Så er du meget velkommen til at kontakte os, og få svar på din henvendelse.