Trofæspedition er mere end spedition

Trofæspedition er det vi er bedst til!

Hvem står bag Labrador Cargo

Marlene D. Jürgensen

Speditør og indehaver
Tel: +45 51 95 25 17
E-mail: mj@labradorcargo.dk

Henrik Bender

Torben Jørgensen

Lagerchef

Hvorfor navnet Labrador Cargo?

Det er ikke helt tilfældigt, at vi hedder Labrador Cargo. Labradorhunden er en af verdens mest benyttede jagthunde. Hunden henter dit nedlagt bytte. Vi gør det samme, bare ofte over lidt længere strækninger.

Marlene Jürgensen grundlagde i 2009 Labrador Cargo, men den mission at gøre transport af jagttrofæer til en let og gennemskuelige proces for jægeren.

”Jeg har været speditør siden år 1997, hvor jeg startede min uddannelse op i Tyskland. Lige siden har jeg arbejdet med disponering, import og eksport, fortoldninger, transportforsikringer og alt det andet sjove. Jeg skal indrømme, at jeg ikke er jæger. Jeg er et inkarneret outdoor menneske, men jeg er ikke jæger. Det lader jeg alle jer andre om. Ideen til Labrador Cargo blev født af en ven, der havde jagtet i Canada i 2007. I mit forsøg på at hjælpe ham, lærte jeg mere og mere om diverse dokumenter og tilladelser, og jo mere jeg lærte jo mere optaget blev jeg af projektet. Jeg har enorm stor respekt for jægere, og jeg ønskede at være med til at lette denne, for nogen helt uoverskuelige opgave. I år 2009 var tiden moden, og Labrador Cargo blev grundlagt. De første sendinger gik ind på luftfragt og i 2011 kom de første containere til kajen i Fredericia.

Siden da er det gået støt og roligt fremad. I dag læsser vi med jævne mellemrum containere fra Sydafrika, Namibia og det østlige Canada. Vi leverer trofæer til hele Europa og til Norge, hvor vi siden 2014 har haft vores egen afdeling. Vi er meget stolte over i dag at være en af Europas førende transportører af jagttrofæer. Vi lægger os i selen for hele tiden at holde os opdaterede med gældende regler og ny viden inden for dette område.

Ser du – transport af jagttrofæer er ikke en del af det vi laver. Det er det eneste vi laver!”

Marlene D. Jürgensen, speditør og indehaver

 

Efter sommeren 2017 fik vi mulighed for at flytte til vores nuværende lokaler. Nu har vi til huse ovenpå godskontoret på det meget smukke og indbydende Ravnholt Gods på Fyn. Så nu ligger vi lige midt i landet, hvilket er ret praktisk. Du skal være meget velkommen til at stikke ind forbi til en kop kaffe. Vi er meget glade for vores kontor, som jo nærmest ligger midt i jagten. Vær forberedt på mødet med kontorhundene. De trives godt her. Læs mere om Ravnholt Gods her.

Vores speciale

At flytte en vare fra A til B kan alle speditører. Men når der er tale om jagttrofæer, gør der sig en række specielle regler, registreringer og tilladelser gældende. Labrador Cargo har specialiseret sig i netop transport af jagttrofæer, hvorfor vi er registreret som importør af jagttrofæer fra hele verden og selvfølgelig har helt styr på CITES-tilladelser, dyrlægespecifikationer etc. Da vi udelukkende bevæger os i netop dette område, betyder det også, at vi følger udviklingen på markedet tæt, samt at vi hele tiden øger vores viden indenfor trofætransport.

Stærk kundekontakt

Modsat mange “industrispeditører” har vi hos Labrador Cargo en tæt kontakt med alle vores kunder og samarbejdspartnere. Mange af vores samarbejdspartnere og leverandører har vi arbejdet sammen med i mange år. Alle vores kunder har fantastiske jagthistorier at fortælle – og ved at varetage trofætransporten på en professionel og effektiv måde, får Labrador Cargo lov til at blive en lille del af historien. Vi lægger stor vægt på at skabe og bevare det gode, stærke forhold til vores kunder.

 

Thank you very much for your excellent services. Soon, I gonna have more trophies for shipping. Velik Dakov

General manager, Cazahuntingbg Ltd

Hello Marlene, the trophies have arrived at home all in perfect condition, thank you again for your speed of shipping and the quality of the transport! see you later Francis Roi

France

Hey Marlene, I have received my Muskox trophy!!! Sorry for the muck around at my end, thank you for your help, patience, and professionalism.
Kindest Regards. Keith Williams

Australia

Endnu en gang tak for 200% service. Kan kun anbefale jer til alle jeg kender 😎 Frank Steffensen

Danmark

Jeg vil bare få si at vi er veldig fornøyd med den service og tjeneste dere på Labrador Cargo har gjort for oss og vi vil svært gjerne bruke dere igjen ved neste anledning! Carl Andreas, Harald og Bjørn

Norge

Vi fick våra trofeer idag och har precis packat upp dom,vi är jättenöjda och har inget o klaga på.
Tycker att allt flutit på jättebra.
Vill tacka så väldigt mycket för all hjälp och hoppas få anlita er fler gånger?
Inte sista resan till sydafrika känns det som☺
Med hjärtliga hälsningar Jörgen Johansson

Sverige

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Har du et spørgsmål, eller vil de gerne høre mere? Så er du meget velkommen til at kontakte os, og få svar på din henvendelse.